News & Events

Вступ Евелін Парнігоні до команди диреткорів DELTA Group

Евелін Парнігоні приєднується до керуючого складу Delta Baumanagement з 01.01.2024

Евелін Парнігоні почала працювати в DELTA Group у 2006 році.

Вона зробила собі ім’я як жінка-менеджер будівельних проектів у галузі, де на той час домінували чоловіки, і з 2010 року є прокуристом в Delta Baumanagement GmbH. До її обов’язків у компанії входило управління великими будівельними проєктами та керівництво віденським офісом Delta Baumanagement GmbH. Евелін є експертом з керівництва проєктів у галузі охорони здоров’я.

Евелін Парнігоні особливо пишається багаторічною плідною співпрацею з клініками групи Vinzenz від початку своєї кар’єри в DELTA, а також управлінням проєктом нового будівництва регіональної лікарні в Баден-Медлінгу.

У своїй новій розширеній ролі Евелін Парнігоні очолюватиме віденський підрозділ з управління будівництвом на посаді керуючого директора. В результаті злиття з INGOB кількість співробітників Delta Baumanagement GmbH в обох філіалах наразі збільшилася до понад 50 осіб. Завдяки високому рівню відповідальності, винятковій відданості справі, а також професійним і соціальним навичкам Євелін має цінний досвід на австрійському та міжнародному рівні в рамках групи DELTA.

Вона залюбки бере участь або консультує в багатьох проєктах і виступає за практичний підхід в роботі

Вітаємо та бажаємо подальших успіхів!

Parnigoni Evelyn, Geschäftsführerin Delta Baumanagement GmbH (Copyright Erich Sinzinger)

Посилання на картинку © Еріх Зінзінгер

У разі виникнення запитань, будемо раді допомогти