Галузі

Торговельна нерухомість

Гарантія вашого успіху завдяки об’єднаним знанням DELTA, гнучкій реалізації побажань орендаторів та надійності механізмів стикування різних стадій процесу Це те, що ми відстоюємо.

Нескладне будівництво або реконструкція разом з DELTA

Для того, щоб запланувати нове будівництво чи реконструкцію споруд для відпочинку, магазинів і торгових центрів та управляти ними, потрібно багато гнучкості в умовах щільного графіка. Надійність реалізації можна гарантувати завдяки менеджменту проєкту на партнерських засадах та надзвичайно високій готовності діяти. Наші експерти з реконструкції в умовах експлуатації швидко реагують на динамічні зміни та потреби Коли наявна торгова площа повинна функціонувати без зниження продажів, то мають бути ретельно розроблені плани з черг будівництва і готовність працювати вночі та на вихідних. Наш менеджер з будівництва також береться за комплексне відстеження витрат між орендатором, власниками та орендодавцем і тим самим гарантується бездоганний менеджмент взаємодії, а також дотримання терміну відкриття вашого закладу.

Bild SCS

Гнучкість є перевагою

Роботи можуть виконуватися лише нерегулярно чи у складних умовах через необхідність дотримуватися вимог щодо захисту пам’ятників архітектури чи режиму роботи магазинів? А відкриття повинно відбутися по можливості раніше, ніж було заплановано? З DELTA у вас буде надійний партнер для усіх ваших потреб. Також вам не потрібно турбуватися про ІТ-інфраструктуру. Наші експерти піклуються про функціональність, надійність та можливість мережевої взаємодії у вашій будівлі.

Ave_Panorama

Відео проєктів

Відгуки клієнтів

Billa Logo

Billa

Billa співпрацює з компанією DELTA Ukraine з 2012 року. Протягом цього часу DELTA виявилася надійним партнером, який у змозі ефективно вирішувати усі питання, пов’язані з будівництвом та реконструкцією філій BILLA. Особливо слід підкреслити постійне прагнення підприємства до подальшого розвитку та досконалості, готовність знаходити рішення навіть на найскладніші запитання, а також застосовувати прогресивні методи та інноваційні шляхи.

H&M Logo

H&M

Ми вдячні за професійну та хорошу співпрацю в ході відновлення наших торгових площ. Особливі обставини, які склалися в умовах експлуатації, не вплинули на якість чи встановлені строки та виділений бюджет. Команда DELTA швидко та професійно реагувала на неочікувані обставини під час виконання будівельних робіт та на короткострокові корективи під час реалізації проєкту.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.