Про компанію

Факти про DELTA

  • DELTA заснували Кнут та Отмар Друговіч, а також Вільгельм Грайнер в 1977 у м. Вельс (Австрія)
  • 400 працівників
  • 10 філій у 4 країнах (Австрії, Чехії, Словаччині, Україні)
  • спеціалізується на діяльності з будівництва закладів охорони здоров’я, готельно-оздоровчих комплексів, культурно-освітніх центрів, промислових та офісних об’єктів, торгово-розважальних центрів, житлових будівель та об’єктів інфраструктури
  • спеціалізується на діяльності з будівництва закладів охорони здоров’я, готельно-оздоровчих комплексів, культурно-освітніх центрів, промислових та офісних об’єктів, торгово-розважальних центрів, житлових будівель та об’єктів інфраструктури
  • щороку DELTA управляє будівельними проєктами загальною вартістю близько 4, 5 мільярдів євро

DELTA пропонує клієнтам широкий спектр послуг. Частиною кожного проєкту є аспекти сталого розвитку. В рамках підходу DELTA green line у центрі уваги знаходиться оптимізація всього життєвого циклу та вартості життєвого циклу. Завдяки цифровій платформі Datenpool, ми турбуємося про безбар’єрну комунікацію та надійне розміщення документів. Як ІТ-компанія, netconsult пропонує своїм клієнтам все – від програмування програмного забезпечення до ІТ-безпеки з врахуванням вимог кожної окремої галузі.

Паралельно з новими розробками, робота у ВІМ-середовищі (інформаційне моделювання будівель) з використанням Revit уже протягом багатьох років є стандартом DELTA. Як засновник та ініціатор компанії teambau, DELTA пропонує реалізовані на партнерських засадах проєкти у вигляді комплексного пакету. Культура прозорості та партнерства генерується та втілюється в життя завдяки послугам та продуктам, які пропонує DELTA.

Засновники DELTA
Власники DELTA Group

Datenpool Logo

Datenpool

Дігиталізація робочих процесів з плаформою Datenpool. Інтелектуальний менеджмент даних для вашого проєкту.
Цифрове середовище даних, як, наприклад, платформа Datenpool, набувають все більшого значення для успішного розвитку проєкту з метою забезпечення надійної передачі документації та ефективної комунікації. Основою системи є централізоване серверне рішення з доступом через Iнтернет, яке забезпечує для усіх учасників проєкту можливість користуватися платформою для обміну документами та перевірки креслень.

www.datenpool.at

teambau

teambauяк комплексне підприємство з надання послуг різних напрямків у сфері будівництва та проєктування забезпечить надійність щодо якості робіт та дотримання бюджету.

www.teambau.cc

 

Delta Pods ArchitectsDelta Pods Architects

Завдяки об’єднанню групи компаній DELTA з архітектурним бюро Podsedensek ми стали одним з найбільших архітектурних бюро в Австрії.

www.delta-pods.com

Alpha Construction Ukraine

Alpha Construction є нашою компанією з надання послуг різних напрямків у сфері будівництва в Україні.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.