News & Events

Материнська компанія групи DELTA, Delta Holding GmbH, перетворюється на акціонерне товариство (AG)

Компанія Delta Holding GmbH, яка є материнською компанією групи DELTA і налічує близько 400 співробітників у 4-х країнах, з червня 2024 року стане акціонерним товариством (AG).

Це логічний крок з огляду на розвиток групи DELTA в останні роки. З одного боку, через посилення інтернаціоналізації компанії, яка зараз успішно реалізує численні проєкти в Австрії та через свої дочірні компанії в Чехії, Словаччині та Україні, і продовжуватиме розширювати свою діяльність у майбутньому. Крім того, це пов’язано з бажанням власників компанії надати співробітникам можливість більш активної участі в досягненні спільного успіху компанії через надання акційних опціонів, що сприятиме довгостроковій орієнтації на майбутнє та стабільність.

До правління DELTA AG увійдуть Вольфганг Крадішніг і Вольфганг Гомернік як генеральні директори, а також Давід Грайнер як фінансовий директор групи.
Рене Нойстерніг (прокурист у групі DELTA), Хельга Юрі (колишня керуюча директорка INGOB.DELTA), Вільгельм Грайнер (засновник DELTA і голова наглядової ради) та Крістіна Ланг (керівниця відділу комунікацій і прес-секретарка DELTA) були призначені членами наглядової ради на перший термін до середини 2026 року.

Вольфганг Крадішніг, генеральний директор групи DELTA:

“Цей крок є перспективним для всієї DELTA, оскільки він підтверджує нашу мету зростати та працювати разом як група все більш транскордонно та інтернаціонально, і використовувати це як додаткову перевагу для успіху наших проєктів. Крім того, як власники групи DELTA, яка з 1977 року демонструє стабільне та органічне зростання, ми хочемо ще більше залучати наших співробітників в успіх компанії та розділяти його разом з ними.

Фото: Наглядова рада та правління DELTA AG
зліва направо: Рене Нойстерніг, Вольфганг Гомернік, Вільгельм Грайнер,
Крістіна Ланг, Хельга Юрі, Вольфганг Крадішніг, Давід Грайнер
© DELTA

У разі виникнення запитань, будемо раді допомогти