Наша HR-команда

Teamworkshop

В DELTA у нас не лише працівники з пошуку персоналу, а люди, які присвячують себе усім серцем темі людського потенціалу та культурі підприємства. Деяких з них ми хочемо вам представити та, можливо, з ким-небуть з них ви особисто познайомитися!

Доріс Гардавскі

HR-директор, управління корпоративною культурою

У своїй ролі HR-менеджера, я розвинула більшу соціальну чутливість до взаємодії в колективах та її впливу на результати співпраці. Підтримати команди у їхній співпраці для досягнення спільних цілей проєкту таким чином, щоб вони були мотивованими та успішними, це особливе у моїй роботі.
DELTA як роботодавця виділяє баланс між орієнтацією на досягнення успіху та людяністю. Наша команда створила HR-департамент / впровадила корпоративну культуру та розробила багато корисних процесів для підвищення рівня співробітництва в компанії. На всіх етапах розвитку я отримувала знання завдяки вдалим експериментам, а також помилкам, що збагатило мене в професійному та особистісному плані.

Doris Gardavsky

Анке Ляйтнер

Управління кадрами, HR-менеджер, Вельс

Для мене особливим є прагнення активно сприяти хорошій робочій атмосфері та підтримувати своїх колег по темах стосовно людського потенціалу. В цьому мені допомагає досвід, набутий за довгі роки роботи в DELTA.
Як роботодавець DELTA особливо відрізняється відкритою комунікацією. Керівництво та працівники відносяться один до одного на однаковому рівні. Людяності надається тут велике значення!
У мене була можливість за останні 23 роки здобути спеціальні знання з питань оплати праці та з трудового права, а також постійно розвиватися як особистість та отримати велику користь від участі в семінарах.

Река Танчос

Менеджер з кадрового потенціалу Вельс

З осені 2022 року я є частиною команди DELTA – групи компаній, в якій людям подобається працювати разом. Усі співробітники компанії є водночас творцями!  Для мене, як відповідальній за напрямок Human Potentials і корпоративну культуру у місті Вельс, важливо активно створювати оптимальний досвід для кандидатів та співробітників, і забезпечувати позитивний внесок. У нас бачать людей та їхній потенціал, а їх розвиток забезпечується та підтримується. DELTA пропонує дуже хороші умови та оптимальне робоче середовище для зростання та розвитку особистості.

Лукас Граф

Спеціаліст з питань проведення тендеру, здійснення закупівель та розрахунків Відповідальна особа за здійснення технічного нагляду, HR-менеджер, Відень

На мою думку, задоволеність та згуртованість працівників у DELTA – це два важливих фактори успіху, оскільки якість найкраща тоді, коли завдання виконується із задоволенням. Тому я радію можливості впливати на ці чинники у ролі HR-менеджера. Робота починається з добре організованого процесу адаптації та інтеграції нових співробітників. HR-команда служить пристанню для працівників, якщо у них турботи чи проблеми, а також сполучною ланкою між керівництвом. Організація спільних активностей, таких як DELTA-форум, барбекю та інше, мені також приносить велике задоволення. Для мене дуже важливо сприяти формуванню та поширювати командний дух DELTA і таким чином вносити свій вклад в успіх компанії.

Вікторія Бережна

Операційний директор, відповідальна з питань управління персоналом, Україна

DELTA означає для мене культуру та цінності. І це перш за все людяність, командний дух, партнерство – ми також живемо за цією системою цінностей. DELTA – компанія міжнародного рівня. Можливість згуртовувати людей мотивує мене та приносить велику радість. Я пишаюся розвитком своїх гнучких навичок, як, наприклад, емоційний інтелект.

Новини

Vorstand und Aufsichtsrat DELTA AG

26. Червня 2024

Материнська компанія групи DELTA, Delta Holding GmbH, перетворюється на акціонерне товариство (AG)

Компанія Delta Holding GmbH, яка є материнською компанією групи DELTA і налічує близько 400 співробітників у 4-х країнах, з червня 2024 року стане акціонерним товариством (AG)....

Mehr
Campus Krems Eröffnung

25. Червня 2024

Розширення Кампусу Кремс

В червні 2024 року відбулось урочисте відкриття нового комплексу будівель Кампусу Кремс. Проєкт розширення включає 23 лабораторії, 140 офісів та 14 семінарських аудиторій, призначених для трьох закладів вищої освіти: Університету безперервної освіти Кремс, Університету прикладних наук IMC Кремс та Приватного університету Карла Ландштейнера для наук про здоров'я....

Mehr
Masterplan Klinikum Freistadt Baustart

25. Червня 2024

Початок будівництва “Клініки Фрайштадт” з комплексним пакетом послуг від групи DELTA

Наш архітектурний підрозділ Delta Pods Architects та DELTA Baumanagement (управління будівництвом) відповідають за архітектурне планування всіх етапів послуг, а також за будівельний нагляд, управління проєктом, конструктивне планування, будівельну фізику, протипожежний захист, координацію будівництва в сфері законодавства, а на подальшому етапі будівництва (нове будівництво) - за сертифікацію "klimaaktiv"....

Mehr
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.