Цифрове середовище даних

Fassade Witte

Цифрове середовище даних

Цифрове середовище даних, як, наприклад, платформа Datenpool, набувають все більшого значення для успішного розвитку проєкту з метою забезпечення надійної передачі документації та ефективної комунікації. Основою системи є централізоване серверне рішення з доступом через Інтернет, яке забезпечує для усіх учасників проєкту можливість користуватися платформою для обміну документами та перевірки креслень.

Datenpool-App

Datenpool: просто, надійно, ефективно

Datenpool – це єдина платформа на ринку, яка об’єднала ноу-хау, що полягає в накопиченому досвіді за більш ніж 40 років у будівельній галузі, з найсучаснішими ІТ-технологіями та підтримає вас оптимальним чином в успішному процесі реалізації вашого проєкту. Завдяки нашій експертній оцінці ми підтримаємо вас на всіх стадіях проєкту та запропонуємо вам комплексну консультацію щодо структур та процесів у вашому проєкті.

Щоб забезпечити послідовний процес реалізації проєкту, Datenpool пропонує комплексний набір функцій, які були розроблені на базі багаторічного досвіду в процесі реалізації будівельних проєктів. При цьому найважливішими завданнями є:

  • структурований архів даних;
  • інтелектуальна функція пошуку;
  • робочі процеси, що передбачають різні конфігурації;
  • регулярне управління версіями;
  • ефективна комунікація;
  • документація у повному складі та із забезпеченням вимог законодавства.

Додаток Datenpool

Datenpool пропонується нашим користувачам як мобільний додаток, через який можна щомиті на смартфоні з легкістю завантажувати усі дані проєкту. Різні можливості фільтрації пропонують користувачеві простий та швидкий доступ до необхідних документів та планів, при цьому папки та теги структурують дані найкращим чином. Поряд з обробкою повідомлень та функцією щодо надання коментарів до документів та планів, перевірка та узгодження робочих процесів є родзинкою нових додатків Datenpool.

datenpool.at