Галузі

Промисловий та офісний сектор

Цифровий світ праці та продукції для людини, машини та навколишнього середовища, від першої ідеї до введення в експлуатацію – успіх гарантовано!

Промисловий та офісний сектор як простір для дій

DELTA пропонує чудовий комплексний пакет для вашої офісної будівлі, виробництва або дистриб’юції, чи навіть вдалу композицію з усього. Основна увага під час розробки креслень зосереджена на актуальних вимогах клієнта: ми проєктуємо вашу нерухомість таким чином, щоб ви були повністю оснащені для актуальних і майбутніх потреб. Ми прагнемо тримати у полі зору не лише оптимізацію витрат на будівництво, але й міркування щодо стадій життєвого циклу. З цифровою компетенцією та розвитком менеджменту погоджень, наші експерти на вашому боці протягом всього ходу реалізації проєкту. Наше функціональне планування будівлі і наш комплексний підхід стане гарантією вашого успіху.

Witte Nedjek - Reference DELTA

Нові простори для дій

Застосування практики вільного робочого місця (Desk-Sharing), тенденція до поєднання робочого місця та житлового приміщення, а також коворкінг завойовують передові позиції у новому форматі роботи. На противагу минулому, коли вважалося, що потрібно усамітнитися, щоб стати креативним, тепер в центрі уваги є взаємодія з навколишнім світом. Наші ІТ-експерти піклуються про надійне, об’єднане мережею та цифрове співробітництво, а наші архітектори одночасно створюють естетичний і гармонійний офіс, в який ваші працівники будуть приходити працювати із задоволенням.

Spaces Ukraine - Reference DELTA

DELTA – мережа партнерства для Четвертої промислової революції (Industry 4.0)

Четверта промислова революція для оптимального виробництва потребує не лише хорошого архітектора, але й професіонала у сфері внутрішньої логістики, експерта з роботизації та багато інших фахівців. З нашою мережею експертів, що охоплює стратегів, дослідників та спеціалістів з фінансування, ви отримаєте не лише оптимальну будівлю, але й прекрасно продуманий процес. А гарантуватиме це багатопрофільне BIM-проєктування, функціональне ІТ та розширена реальність.

Відео проєктів

Відгуки клієнтів

BMW Logo - Referenz DELTA

BMW

Було вражаюче бачити, яку роботу виконала DELTA протягом короткого часу. Новий імпортерсько-дилерський центр переконує у професійній майстерності та увазі до деталей. Використані матеріали високої якості з професійною фінішною обробкою. Загалом, це дуже вдалий проєкт – від проєктування до завершення з неймовірним святкуванням відкриття. Вітання команді DELTA та AWT Bavaria!

voestalpine Logo - Referenz DELTA

voestalpine

DELTA забезпечувала протягом реалізації усіх проєктів професійну організацію виконання робіт з дотриманням строків та в рамках бюджету.

Mann+Hummel Logo

Mann+Hummel

З DELTA ми співпрацюємо не лише у Росії, але й успішно завершили проєкт на земельній ділянці типу «грінфілд» у Чехії. Наша співпраця відзначається взаємоповагою та особистою довірою. З DELTA, на нашому боці надійний партнер, який бере на себе відповідальність, не боїться ніяких завдань і разом з тим є для нас міцною опорою на місці.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.