Робота в DELTA

Baustelle-DELTA Wels_Foto-Michael-Kammeter

Що, якби

вашу найкращу роботу віддаляв від вас лише телефонний дзвінок?

Що, якби

ви були частиною команди DELTA?

Що, якби вашому захопленню та готовності працювати сприяла культура управління, яка заснована на системі цінностей? Культура, з якою надається простір для самовираження та для реалізації власних ідей? Тоді з наданням робочого місця підтримуватимуться ваші амбіції щодо викликів, відповідальності та можливостей розвитку, а також радості від роботи та визнання.

Ви ідентифікуєте себе з нашими цінностями та вам імпонують наші стандарти якості надання послуг? Тоді зв’яжіться з нами. Станьте експертом з будівель, який створює нові цінності.

Молоді спеціалісти можуть регулярно знайти нас на виставках. Наприклад, ви нас можете зустріти на ярмарку вакансій в технічному університеті у Відні.

Так як відомо, що майстрами не народжуються, ми запрошуємо вас надіслати нам своє резюме навіть у тому випадку, якщо ви навіть не на 100 % відповідаєте вимогам. Ми завжди відкриті для працівників, які приносять з собою жагу до навчання, цікавість та велику порцію мотивації.

Вам би хотілося працювати в DELTA, але ви не знайшли вакансії, яка б вам підійшла? Не проблема!

Практика
Ми також пропонуємо пройти у нас практику. Якщо в рамках вашої освіти передбачено проходження практики чи ви бажаєте поринути у світ комплексної організації, що надає послуги різних напрямів у сфері будівництва, то надсилайте своє резюме. Хто знає, можливо з цього вийде тривала кар’єра в DELTA, ви не будете першим/ першою.

Відповідальні в DELTA за кадровий потенціал

Олена Майборода

Перекладачка, асистентка проєкту та HR-менеджер

Новини

Vorstand und Aufsichtsrat DELTA AG

26. Червня 2024

Материнська компанія групи DELTA, Delta Holding GmbH, перетворюється на акціонерне товариство (AG)

Компанія Delta Holding GmbH, яка є материнською компанією групи DELTA і налічує близько 400 співробітників у 4-х країнах, з червня 2024 року стане акціонерним товариством (AG)....

Mehr
Campus Krems Eröffnung

25. Червня 2024

Розширення Кампусу Кремс

В червні 2024 року відбулось урочисте відкриття нового комплексу будівель Кампусу Кремс. Проєкт розширення включає 23 лабораторії, 140 офісів та 14 семінарських аудиторій, призначених для трьох закладів вищої освіти: Університету безперервної освіти Кремс, Університету прикладних наук IMC Кремс та Приватного університету Карла Ландштейнера для наук про здоров'я....

Mehr
Masterplan Klinikum Freistadt Baustart

25. Червня 2024

Початок будівництва “Клініки Фрайштадт” з комплексним пакетом послуг від групи DELTA

Наш архітектурний підрозділ Delta Pods Architects та DELTA Baumanagement (управління будівництвом) відповідають за архітектурне планування всіх етапів послуг, а також за будівельний нагляд, управління проєктом, конструктивне планування, будівельну фізику, протипожежний захист, координацію будівництва в сфері законодавства, а на подальшому етапі будівництва (нове будівництво) - за сертифікацію "klimaaktiv"....

Mehr
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.